HE Space Children's Foundation HE Space Children's Foundation

« Back to projects

Reach for the stars

How to do your homework when their is no space at home? The HE Space Children's Foundation supports Politeia to create an afterschool club for children (many of them Roma ethnics) from a marginalised community just outside Bucharest. It will consist of renovating two classrooms and transforming them in modern, informal, home-like environment for disadvantaged children to study and play after their normal school programme.

The aim of the project is to renovate/modernise two classrooms - to transform them in a colourful informal, home-like learning environment for our afterschool activities, at the local school in Dârvari, focusing particularly on offering support to children from the most disadvantaged families. To get an impression of the result they strive for, see an animation here

The vision for the classroom
enlarge